Turkcell Günlük Paket

BİLGİ: Bu paket sizin hattınıza tanımlanamayabilir.

Bugün biraz fazla konuşacağım diyorsanız sizin için Turkcell’in hazırladığı güzel paket var. Tek kötü yanı sadece Turkcell içi geçerli olması.

Paket ücreti;

1 TL -> 45 dakika

veya

1.5 TL -> 60 dakika

Seçim sizin elinizde değil; aşağıdaki “Kimler yaralanabilir?” kısmındaki durumunuza bağlı olarak gerçekleşecek. Telefonunuza mesaj geldiyse hangisinin aktif olacağını bilebilirsiniz.

Yararlanmak için;

GUNLUK PAKET yazıp 2222‘ye göndermeniz yeterlidir.
Kimler yararlanabilir?
Kampanyaya son 180 günde hiç konuşma paketi almamış, son 180 günün en az 130 gününde 0 – 0,5 TL arası kullanım yapmış, son 180 gündür Turkcell abonesi olan Bireysel Hazır Kart’lı Turkcell’liler katılabilir. Son 180 günde; hiçbir gün 2 TL’yi aşmamış iseniz; 1 TL’ye Turkcell’lilerle geçerli 45 dakika; 1 veya daha fazla gün 2 TL’yi aşmış iseniz; 1.5 TL’ye Turkcell’lilerle geçerli 60 dakika  kazanabilirsiniz.

1 TL’ye 45 dk. teklifinden en az 3 kez tanıtım almış ve tekliften yararlanmamış aboneler 75 kr. karşılığı 45 dakika paketini alabileceklerdir. 1,5 TL’ye 60 dk. teklifinden en az 3 kez tanıtım almış ve tekliften yararlanmamış aboneler ise 1 TL karşılığı 45 dakika paketini alabileceklerdir.

Kampanyadan Tarife saniye, Çiftçi Tarifesi, Genç Tarife ve Genç Plus Tarifeleri haricindeki aboneler yararlanabilir.

Kaynak: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Gunluk-Konusma-Kampanyasi.aspx

1 Yorum

  1. hilal şare

    guzel paketler var mı konusmak ıcın 😀 😀 

    Cevapla

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir