Gnctrkcll “Talih Tuşu” Sonuçları (13.01.2015)

Güncelleme (13 Ocak 2015 – 11:50): Sonuçlar belli oldu. Milli Piyango ve sinema biletleri hariç kazananlar aşağıdadır.

PIAGGIO 2014 MODEL VESPA LX 125 MOTOSİKLET, Kazanan Asil Talihliler

ÇİĞDEM MIRIK / SAMSUN

IPHONE 6 16 GB (HAT VE KART HARİÇTİR) Kazanan Asil Talihliler

ABDÜLSAMET ACEM / OSMANİYE

AKSEL BILEDA URAL / İZMİR

AYŞENUR İPEK / ANKARA

DEMET ÇALIŞKAN / İSTANBUL

DİLEK YEŞİL SU / İSTANBUL

EDA FATMA BİLGİÇ / ANTALYA

GÜLSÜM ÖZGE DÖNMEZ / MUĞLA

KENAN TEMİZKAN / İSTANBUL

MELİH ÖZMEN / SAMSUN

ÖMER FARUK AY / KOCAELİ

PLAYSTATION 4 OYUN KONSOLU Kazanan Asil Talihliler

ABUZER POLAT / ADANA

ADNAN ASLAN / KOCAELİ

ADNAN MÜMİNOĞLU / İSTANBUL

ALİ DEMİRAL / ANKARA

ALPER KÜRKÇÜ / ANKARA

AYFER ERÇOBAN / ANKARA

AYŞE EKŞİ / İSTANBUL

AZİZ BORA EMRE / İSTANBUL

CANSU ŞAHİN / İSTANBUL

DENİZ ALTAN / İSTANBUL

ELİF KARADEMİR / BURSA

EMEL ALTUNEL / KOCAELİ

EMİRHAN ÖZKAN / İSTANBUL

EMRE AŞILI / KAYSERİ

ERAY KANDAZ / SAKARYA

EVSA ARMANİ / İSTANBUL

FARUK ÜLKÜ / KAYSERİ

FSAFSAFA SGASFAS / İZMİR

FURKAN BÜLBÜL / BOLU

FURKAN ÇELEBİ İLERİ / ANKARA

GAMZE DEMİR / BURSA

HAMDİ HİLALOĞLU / ŞANLIURFA

HAMİYET ÖZTÜRK / İSTANBUL

HATİCE BÜŞRA ÜÇER / İSTANBUL

İBRAHİM TARLACI / İSTANBUL

İSMAİL DENİZ / İZMİR

KÜBRA CEYLAN / İSTANBUL

MEHMET AKKAYA / ANTALYA

MEHMET CAN BUZ / ANTALYA

MESUT KÜÇÜKKARAKAŞ / ANKARA

MUHAMMED EMİN CANBAZ / İSTANBUL

MUHAMMED YASİN KIRMIZIGÜL / MALATYA

MUKADDES BÜŞRA SAĞLIK / ERZURUM

MURAT ÜLKER / ANKARA

MUSTAFA KIVANÇ / NİĞDE

MUSTAFA KURT / GAZİANTEP

NEVİN FERGANA / BURSA

ONUR KOPAĞAN / İSTANBUL

ORHAN BAHÇECİ / KONYA

RÜŞTÜ SULTANHİSAR / İSTANBUL

SAADETTN ÇİL / İSTANBUL

SAMET KARAKAYA / ERZİNCAN

SAMİ KİRAZ / İSTANBUL

SELİN RABİA ECEL / KOCAELİ

SEMA KÜNER / MUĞLA

SERCAN ALTIPARMAK / İSTANBUL

TURHAN ASLAN / ANKARA

UTKU SELİM TOPU / ANKARA

ÜMİT KAYA / ŞIRNAK

YÜCEL ALTIPARMAK / ANKARA

GOPRO HERO 4 KAMERA, Kazanan Asil Talihliler

AYŞE DENİZ TURŞUCU / ANKARA

GÖKSEL GÜVEN / ANKARA

HÜSNÜ IŞIK / ZONGULDAK

MURAT BAYIK / İZMİR

ONUR YAZICI / İSTANBUL

SAFİYE AKKIN / İZMİR

SERKAN DİKİCİ / ARTVİN

TOLGA BALCI / ANKARA

TUNCAY ÇELEBİ / İZMİR

ZEHRA ÖZKAYA / ADANA

Güncelleme (11 Ocak 2015 – 20:44): Çekiliş sonuçları için 2 günden az süre kaldı. Beklemede kalın!

Turkcell’in Gnctrkcll kullanıcıları için gerçekleştirdiği “Talih Tuşu” kampanyası sona erdi. Çekiliş yapıldı. Peki kazananlar kimler? Kazananlar belli değil şu an. Sonuçların açıklanması bekleniyor.

Kampanya çekilişi 6 Ocak 2015 tarihinde saat 11:00’de 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Fulya-Şişli/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu) adresinde yapıldı.

Kazanan talihliler 13.01.2015 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır.

Sonuçlar belli olunca kazananları buradan açıklayacağız. Sağlıcakla kalın.

Kampanya Şartları:

  1. Kampanyaya katılım ücretsizdir.
  2. Cep telefonlarından “YILBAŞI boşluk ad soyad boşluk adres”  yazarak  2278 numarasına (ücretsiz) kısa mesaj göndererek gnctrkcll sadakat kulubüne üye olan abonelere 1 çekiliş hakkı, Apple Store, Google Play veya Turkcell Android Marketlerinden Gnctrkcll  (ücretsizdir) uygulamasını indirerek  kayıtlı oldukları  telefon numaraları ve  kendilerine özel şifreleri (Turkcell gnctrkcll üyelerine tüm giriş ve diğer işlemlerinde kullanmak üzere kendilerine özel şifre verilmektedir) ile giriş yapan Turkcell gnctrkcll abonelerine 1 çekiliş hakkı, akıllı telefonlar üzerinden veya internetten  gnctrkcll uygulamasına ait www.gnctrkcll.turkcell.com.tr (ücretsiz) web sitesine kayıtlı oldukları telefon numaraları ve kendilerine özel şifreleri ile giriş yaparak kampanyalar ve bilgilendirmeleri inceleyen gnctrkcll abonelerine 1 çekiliş hakkı  verilecektir.
  3. Kampanyaya katılım üye olmaktan 1, uygulama üzerinden giriş yapmaktan (12.12.2014-17.12.2014 tarihleri arasında 1, 18.12.2014-23.12.2014 tarihleri arasında 1, 24.12.2014-29.12.2014 tarihleri arasında 1 çekiliş hakkı olmak üzere) haftada 1, web sitesi üzerinden giriş yapmaktan (12.12.2014-17.12.2014 tarihleri arasında 1, 18.12.2014-23.12.2014 tarihleri arasında 1, 24.12.2014-29.12.2014 tarihleri arasında 1) 1 çekiliş hakkı olmak üzere katılım toplamda 7 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
  4. “gnçtrkcll Yılbaşı Çekilişi” isimli kampanya 12/12/2014 Saat:00:01- 29/12/2014 Saat:23:59 tarihleri arasında aktif olacaktır.
  5. Çekiliş 06.01.2015 tarihinde saat 11:00’de 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Fulya-Şişli/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu) adresinde yapılacaktır.
  6. Kapsamiçi İkramiye olarak, 1 kişiye PIAGGIO 2014 MODEL VESPA LX 125 MOTOSİKLET, 10 kişiye IPHONE 6 16 GB (HAT VE KART HARİÇTİR), 50 kişiye PLAYSATION 4 OYUN KONSOLU, 10 kişiye GOPRO HERO 4 KAMERA, kapsamdışı ikramiye olarak 1000 kişiye ÇEYREK MİLLİ PİYANGO BİLETİ, 1000 kişiye Tek Kişilik Sinema Bileti (Tüm Cinemaxiumumlarda ve tüm filmlerde geçerli, son kullanım tarihi: 31.03.2015) ikramiyesi verilecektir.
  7. Kazanan talihliler 13.01.2015 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 28.01.2015 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 12.02.2015 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez.
  8. Çekilişe 18 yaşından küçükler, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. çalışanları, bu kampanya ile ilgili olarak hizmet veren üçüncü parti şirket ve ajans çalışanları ile birinci dereceden yakınları  katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilemez. Kampanya gnctrkclll abonelerine yöneliktir.
  9. Kampanyaya katılım ücretsizdir. 2278 numarasından ka
    1. mpanyaya smsli katılım ücretsizdir. Turkcell gnctrkcll üyelerine tüm giriş ve diğer işlemlerinde kullanmak üzere kendine özel şifre verilmektedir.
    2. Kampanyaya katılmak isteyen abonelerin mobil uygulamayı indirebilmek için işletim sistemlerini İOS 6 ve üzeri, Android 2.3.3 ve üzeri ve Windows Phone 8.0 ve üzerine (ücretsiz) yükseltmeleri gereklidir.
    3. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Bu kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
    4. Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş, katılımcının üyeliğini ya da site kullanımını Kampanya Şartları’na veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, katılımcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.
    5. Kampanya-uygulama şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
    6. Katılımcıların uygulamaya katılmak için gönderecekleri başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, SMS gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, yarışmada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya uygulamasının zarar görmesinden, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
    7. Katılımcılar uygulamaya yalnızca kendileri adına katılabilirler. Başkası adına katılım yapılamaz.
    8. Katılımcıların ödüllerini alabilmeleri için gnçtrkcll üyesi olması gerekmektedir.
    9. Site ve içeriğinin tüm hakları, münhasıran Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş’ye aittir.
    10. “gnçtrkcll Yılbaşı Çekilişi” kampanyasının kullanım koşullarına uygun olarak kullanmak katılımcının sorumluluğundadır. Kullanım koşullarına aykırı hareket etmek nedeniyle ortaya çıkacak sorunlardan Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş sorumlu değildir.
    11. Uygulamayı kullanan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır. http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/frame/talih-tusu

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir