Atletico Madrid – Real Madrid Maçını Veren Kanallar

Real Madrid – Atletico Madrid rövanş maçı (15 Ocak 2015) için tıklayınız.

Atlecio Madrid ile Real Madrid arasında, 7 Ocak 2014, Çarşamba günü, saat 22:00’de oynanacak olan İspanya Kral Kupası maçı hangi kanalda? Hangi yabancı kanallar şifresiz yayınlayacak? Bu soruların cevapları aşağıda.

Bu maçı uydu kanalları ve internet üzerinden şifresiz izleme olanağı var. Şimdi öncelikle uydu kanallarına bakalım.

BISS: Az TV (Azerbaycan) — Azerspace 1 — 11169 H 20400 — FEC:5/6

Azerspace 1 uydusu 46.0°E konumunda. Yani 46 derece doğuda. Yani Türksat uydusunun 4 derece daha doğusunda. Bu yüzden bu kanal üzerinden izlemek için çanağı 4 derece daha doğuya çevirmelisiniz. Arada 4 derecelik fark olduğu için çanak çevirmeden ikinci bir lnb ile hem Türksat’ı hem Azerspace 1′i aynı anda izleme şansı da var. Bu konudaki ayrıntılar için araştırma yapabilirsiniz.

ŞİFRESİZ: İran TV3 (İran) — Intelsat 902 — 11555 V 3000 — FEC:2/3

Bu kanal ise Türkiye’nin doğusundan izlenebilir gibi görünüyor ve ayrıca Intelsat 902 için çanağı 62 derece doğu yönüne çevirmelisiniz. Bu yüzden Türkiye’de sadece doğudakiler için avantajı olabilir diyebiliriz.

İnternetten nasıl izlerim diye düşünüyorsanız;

nesine.com veya bilyoner.com gibi sitelerden üyelikle kupon yapmadan veya yaparak yasal olarak izleyebilirsiniz. Bunun haricinde Az TV’yi internet üzerinden izleyebilirsiniz, ama maç anında yayını kesebilirler.

http://www.myvideo.az/?act=dvr&chan=aztv

Yine Az TV’yi Android uygulaması olarak kurabilirsiniz. Iphone için de muhakkak vardır. Bu şekilde internetten çok kaliteli olmasa da sorunsuz izlenebilir.

2 Yorum

  1. barış

    cok iyi yaaaaaaaaaa

    Cevapla
  2. abuzittin

    super iyi ya!!!

    Cevapla

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir