Avea – 18TL’ye HY 500dk + HY 1000SMS + 1GB İnternet

Avea’nın fiyat olarak en altlara oynadığı kampanya diyebilir miyiz?

Bu kampanyanın adı: Üçlü Fırsat Paketi Şifre Kart Kampanyası

Paketin Adı: Üçlü Fırsat Paketi

Bu kampanyada yaş sınırlaması yok!

Şartlar:

Tabii ki bazı şartlar yine var. Bu kampanya yeni Avea’lı olacaklar için de geçerli.

Üçlü Fırsat Paketi’nden numara taşıma ve yeni hat tesisi yoluyla son 30 gün içerisinde Fenercell Şampiyon, GSMobile Şampiyon, TrabzonCell Şampiyon, BURSASPORCELL Şampiyon ve Samsuncell Şampiyon tarifelerinden birine kayıt olan bireysel müşteriler şifre kartta yer alan şifre ile Üçlü Fırsat Paketi’ni aktive ederek yararlanabilmektedir.

Şifre kart denilen şey ise;

Bursa, Samsun, Trabzon, Ankara, Kayseri, Van, Manisa, Gaziantep, Kocaeli, Antalya, Aksaray, Adana, Konya, Mersin, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve İstanbul illerinde bulunan Avea Satış Noktalarında ücretsiz dağıtılacak şifre kartlardır.

Ayrıca bu illerdeki Mediamarkt‘larda bulunabiliyormuş diye bilgiler de var.

Bu kampanya ile 30 gün süresince kazanılan kullanımlar:

Konuşma: Yurtiçi her yöne 500 dakika

Mesajlaşma: Yurtiçi her yöne 1000 SMS

İnternet: Yurtiçinde 1GB internet

Ücret: 18 TL

Kayıt, Kalan Kullanım ve İptal

Kayıt için: Yeni mesaj olarak UCLUFIRSAT yazın. Boşluk bırakın ve kart şifrenizi yazarak 5555‘e gönderiniz.

Kalan miktar sorgulamaKALAN UCLUFIRSAT yazın 5555‘e gönderiniz.

İptal için: IPTAL UCLUFIRSAT yazın 5555‘e gönderiniz.

Ayrıntılar:

  • Faturasız Üçlü Fırsat Paketi kapsamında her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS, 1GB cepten internet sunulmaktadır.
  • Üçlü Fırsat Paketi’nden numara taşıma ve yeni hat tesisi yoluyla son 30 gün içerisinde Fenercell Şampiyon, GSMobile Şampiyon, TrabzonCell Şampiyon, BURSASPORCELL Şampiyon ve Samsuncell Şampiyon tarifelerinden birine kayıt olan bireysel müşteriler şifre kartta yer alan şifre ile Üçlü Fırsat Paketi’ni aktive ederek yararlanabilmektedir. Paketin ücreti KDV, ÖİV dahil 18TL’dir.
  • Şifre kart ile sunulacak Üçlü Fırsat Paketi’nden, lansman tarihi ve sonrasında Bursa, Samsun, Trabzon, Ankara, Kayseri, Van, Manisa, Gaziantep, Kocaeli, Antalya, Aksaray, Adana, Konya, Mersin, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve İstanbul illerinde yer alan yetkilendirilmiş Avea satış noktalarından dağıtılacak şifre kart ile yararlanılabilir.
  • Pakete kayıt için UCLUFIRSAT yazıp boşluk bırakarak şifre kartta yer alan şifrenin 5555 ‘e SMS olarak gönderilmesi gerekmektedir.
  • Üçlü Fırsat Paketi’ni daha önce almış müşteriler, UCLUFIRSAT yazıp 5555’e göndererek paketi alabilirler. Müşterilerin paketi satın alabilmeleri için bakiyelerinde en az paket tutarı kadar TL bulunması gerekmektedir.
  • Üçlü Fırsat Paketi 30 gün içerisinde bir defadan fazla alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenir.
  • Üçlü Fırsat Paketi 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Yenileme esnasında müşterinin hesabında yeterli TL yok ise, 29 gün boyunca bakiye takip edilir ve yükleme yapıldığı anda Üçlü Fırsat Paketi otomatik olarak tanımlanır. Bakiye yetersizliğinden dolayı otomatik yenilemesi iptal olan müşteriler, tekrar UCLUFIRSAT yazıp 5555’e göndererek, Üçlü Fırsat Paketi’ni alabilirler.
  • Üçlü Fırsat Paketi’ne kayıt olan müşterilerin paketi iptal etmek için IPTAL boşluk UCLUFIRSAT yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • Teklif kapsamındaki faydaların geçerlilik süresi 30 gündür. İlgili süreler içinde kullanılmayan faydalar silinecektir.
  • Üçlü Fırsat Paketi kapsamındaki her yöne 500 dakikanın ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
  • Teklif kapsamında sunulan dakikalar, SMS’ler ve veri kullanım hakları sadece yurt içi kullanımda geçerlidir. Söz konusu haklar, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Teklif kapsamındaki ücretsiz görüşme süreleri ve SMS gönderimleri 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli aramaları ve görüntülü görüşmeleri kapsamaktadır. Aşım durumunda yapılan aramalar ve gönderilen SMS’ler her abonenin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Paket kapsamındaki internet kullanım hakkı tüketildiğinde 2KR/100KB ile ücretlendirme yapılacaktır.
  • Faydaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
  • Fiyatlara KDV, ÖİV dahildir. Avea fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kaynak: http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/UcluFirsatPaketiSifreKartKampanyasi

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir