Windows 10 ISO Dosyasını İndir (Direkt ve Resmi)

Windows 10 , resmi olarak 29 Temmuz 2015 tarihinde artık final sürümü ile indirilmeye başlandı. Windows 7 ve Windows 8.1’den rezerve alanlar sırayla Windows 10’u güncelleştirme ile yüklüyorlar. Tabi sıra size gelmediyse beklemekten sıkılmış olabilirsiniz. Bu nedenle Windows 10’u Microsoft’un kendi sitesinden  indirmek istiyorsunuz. Bu mümkün.

http://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

adresinden indirme aracı ile indirmeniz mümkün. İndirkten sonra ISO dosyası oluşturabiliyorsunuz. Biz ise direkt olarak ISO dosyasını indirmek isteyenler için araştırma yaptık ve sonuç olumlu. Yine üstteki adrese tablet veya cep telefonu ile girerseniz size önce Windows sürümünü, sonra dili, sonra kaç bit olarak indirmek istediğinizi soruyor. Yani tamamen istediğiniz özellikte ISO hazırlanıyor. Oysa indirme aracı ile 32-bit veya 64-bit seçimini çalışılan bilgisayarın desteklediği bite göre otomatik karar veriyor (Windows 8.1 için öyleydi, kontrol etmedim.)

Direkt ISO dosyası için mobil olmak gerekiyor. O halde Chrome tarayıcısına “User-Agent Switcher” uzantısını ekleyerek kendinizi mobil gösterebilir ve üstte anlatıldığı şekilde direkt olarak iso dosyasını indirmeye başlayabilirsiniz veya telefon veya tabletinize indirip bilgisayar ortamına da taşıyabilirsiniz.

Bundan sonra söz sizde :)

1 Yorum

  1. real madird

    Very great post. thank you!

    Cevapla

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir