Astana – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda? (30 Eylül 2015)

2015-2016 Şampiyonlar Ligi 2. maçlarından biri olan FC Astana ile Galatasaray A.Ş. maçı 30 Eylül 2015 Çarşamba günü, Türkiye saatiyle 19:00‘da oynanacak. Erken başlamasının sebebi, Kazakistan’ın saati ülkemize göre 3 saat ileride olmasındandır diye düşünüyoruz. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden tek takım olan Galatasaray gruptan çıkmak için mutlak puanla dönmeyi planlıyor.

Bu maçı Türkiye’de Tivibu şifreli olarak yayınlayacağından şifresiz olarak izlemek için sizin için araştırmalar yaptık. Bu sonuca göre yalnız Azerbaycan kanalı İdman TV’nin şifresiz vereceği ortada. İdman TV Türksat uydusunda değil, ama çanağa ulaşabiliyorsanız, müdahele etmeden ek bir LNB ile bu kanalın ait olduğu Azersat uydusundan da yayın alabilirsiniz. Bunları yapamıyorsanız şifresiz veya ücretsiz olarak internetten izleme şansınız var.

BISS: İdman TV (Azerbaycan) — Azerspace 1 — 11169 H 20400 — FEC:5/6

Azerspace 1 uydusu 46.0°E konumunda. Yani 46 derece doğuda. Yani Türksat uydusunun 4 derece daha doğusunda. Bu yüzden bu kanal üzerinden izlemek için çanağı 4 derece daha doğuya çevirmelisiniz. Arada 4 derecelik fark olduğu için çanak çevirmeden ikinci bir lnb ile hem Türksat’ı hem Azerspace 1′i aynı anda izleme şansı da var. Bu konudaki ayrıntılar için internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz.

ŞİFRESİZ: Türkmen Sport (Türkmenistan) — Yamal 401 — 3553 L 20000 — FEC:3/4

Türkiye’nin sadece doğusundan izlenebilme olanağı var. Bu kanal için çanağı 90 derece doğu yönüne ayarlamanız gerekmektedir. 100cm’lik çanak gerektiğinden izleme olanağı çok düşük.

CANLI YAYIN: Maçı Türkmen Sport’un resmi internet yayını aracılığı ile aşağıdan da izleyebilirsiniz. Donma olmazsa iyi-kötü izlenebilecek yayındır.

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir