Turkcell – 39 TL’ye Her Yöne 1000 dk, 1000 SMS, 4GB İnternet

Turkcell’in yeni sadakat programı kampanyası kapsamında 39 TL’ye sunduğu gayet güzel bir paket. Paketi herkes alamıyor. Paketi alabilen 4 kitle var.

Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Konuş Kazan, Standart, Tarife saniye ve Turist tarifelerinde olmayan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 13 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 25 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 39 TL bakiyesi olan aboneler.
Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Konuş Kazan, Standart,  Tarife saniye ve Turist tarifelerinde olmayan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %8 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikayet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %8 artmış aboneler.
Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Konuş Kazan, Standart,  Tarife saniye ve Turist tarifelerinde olmayan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %6 azalan, paket dışı ses harcaması 12 TL ve üzeri olan aboneler.
Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, Bizbize Canımın 3ü, Konuş Kazan, Standart,  Tarife saniye ve Turist tarifelerinde olmayan, son 3 aydır data kullanımı 50 MB üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 11 TL ve üzeri olan aboneler.

Siz bu paketi alıp alamadığınızı merak ediyorsanız direkt olarak SMS ile alındığına bakabilirsiniz. Dikkat! SMS gönderdiğinizde paket alınabiliyorsa bakiyenizden para düşer ve paket başlar.

Kampanya özellikleri:

Konuşma: Her yöne 1000 dakika

Mesajlaşma: Her yöne 1000 SMS

İnternet: 4GB

Kayıt olmak için: AVANTAJ39 yazıp 2222‘ye gönderin.

Ücret: 39 TL / Ay

Kampanya geçerlilik tarihi02 Ocak 2018

Ayrıntılar: http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/yeni-hazir-kart-sadakat-programi-avantaj-39

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir