Napoli – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? (19 Ekim 2016)

2016-2017 Şampiyonlar Ligi 3. maçlarından biri olan Napoli ile Beşiktaş maçı 19 Ekim 2016 Çarşamba günü, Türkiye saatiyle 21:45‘te oynanacak.

Bu maçı Türkiye’de Tivibu şifreli olarak yayınlayacağından ve TRT yayınlamayacağından dolayı şifresiz olarak izlemek için sizin için araştırmalar yaptık. Bu sonuca göre yalnız Azerbaycan kanalı İdman TV’nin şifresiz vereceği ortada. İdman TV Türksat uydusunda değil, ama çanağa ulaşabiliyorsanız, müdahele etmeden ek bir LNB ile bu kanalın ait olduğu Azersat uydusundan da yayın alabilirsiniz. Bunları yapamıyorsanız şifresiz veya ücretsiz olarak internetten izleme şansınız var.

BISS: İdman TV (Azerbaycan) — Azerspace 1 — 11175 H 27500 — FEC:5/6

Azerspace 1 uydusu 46.0°E konumunda. Yani 46 derece doğuda. Yani Türksat uydusunun 4 derece daha doğusunda. Bu yüzden bu kanal üzerinden izlemek için çanağı 4 derece daha doğuya çevirmelisiniz. Arada 4 derecelik fark olduğu için çanak çevirmeden ikinci bir lnb ile hem Türksat’ı hem Azerspace 1′i aynı anda izleme şansı da var. Bu konudaki ayrıntılar için internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz.

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir