Hapoel Be’er Sheva – Başiktaş Maçı Hangi Kanalda?

hapoel beer sheva besiktas

16 Şubat 2017, Perşembe günü Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2. tur mücadelesinde İsrail takımı Hapoel Be’er Sheva ile maça çıkıyor. Maç İsrail’de oynanacak. Beşiktaş’ın 2. maçta güçlü olması için bu maçtan puan ya da puanlarla dönmesi önemli.

Peki biz bu maçı şifresiz nasıl izleriz? Bizim için bu önemli. Hapoel Sheva – Beşiktaş maçı hangi kanalda? Hapoel Sheva – Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar var mı? İşte bu soruların cevabını sizin için araştırdık.

16.02.2017 tarihinde oynanacak bu maç için Türksat uydusundan şifresiz veren kanal yok. Çünkü TRT 1 Krasnador – Fenerbahçe maçını yayınlayacak. Dolayısı ile bu maç Tivibu platformundan yayınlanıyor. Peki Türkiye’den izleyebilir miyiz diye düşünüyorsanız, uğraşmak isteyenler için çözüm var. İsrail kanalı Channel 2 maçı şifresiz veriyor. Uydu olarak ise Amos 2 ve Amos 3 uydusundan yayın yapıyor. Dolayısı ile bu maçı izlemek için çanağı çevirmek gerekiyor. Çanak motoru vb. kullanıyorsanız bu maçı bu kanaldan muhtemelen izleyebilirsiniz. Yalnız İstanbul’dan yayını izlemek isteyenler sinyalin yetersiz olma durumuyla karşılaşabilirler. Belki sadece 100cm üstü vb. çanak ile izlenebilir. Doğu bölgeleri sorunsuz izler.

BISS: Channel 2 (İsrail) — Amos 3 — 11658 V 08520 — FEC:2/3

Channel 2 kanalı için çanak yönünü 4 derece batı olarak çevirmelisiniz. Ayrıca belirtmek gerekir ki kanalı Trakya bölgesinden izlemek için 130cm veya üstü, İstanbul’dan izlemek için 85cm veya üstü çanak gerekebilir.

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir