Monaco – Manchester City Canlı İzle (15.03.2017)

monaco vs manchester city

Monaco ile Manchester City Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelesine 2. maça çıkıyorlar. İlk maç bol gollü olmuştu. Manchester City’nin evinde oyanna ilk maç tam 8 gollü olarak 5-3 bitmişti. Manchester City vanatajlı; ama çok avantajlı sayılmaz. Monaco’nun 2-0, 3-1 veya 4-2 gibi galibiyetleri Monaco’ya tur getirir. Tabii ki Manchester City gibi bir takımı yenmek kolay değil; ama bu ligin adı da Şampiyonlar Ligi. O yüzden her şey olabilir. Maçın gidişhatına göre çok güzel bir maç olabilir.

Monaco – City maçını canlı izlemek için 15 Mart 2017, Çarşamba günü, Türkiye saatiyle 22:45‘te hazır olun. Çeyrek finale doğru güzel bir maç olacağını düşünüyoruz.

Monaco – Manchester maçı canlı izlemek için şifresiz yayın yapan kanallar mevcut. Türksat uydusunda da 1TV Georgia kanalı yayın yapıyor. Monaco – Manchester City maçını canlı yayın yapan kanallar aşağıda.

  • 1 TV Georgia
  • İdman TV

İdman TV Azerspace uydusunda olduğu için Türksat uydusunda olan 1 TV yayınını izlemek dillerinden anlamasak da daha kolay olacak görünüyor.

BISS: 1 TV (Gürcistan) — Turksat 4A — 11472 H 23450 — FEC:5/6

1TV Georgia kanalı Türksat uydusunda bulunduğundan maçı TRT 1’de izler gibi çok rahat bir şekilde izleyebileceğiz. Yapmanız gereken kanal listenizde bu kanalı bulmak ve izlenebilirliğini kontrol etmek. BISS şifreli uydu alıcınız olmalı ve BISS şifresini girmiş olmanız gerekmektedir.

1 Yorum

  1. Pingback: Atletico Madrid – Bayer Leverkusen Canlı İzle (15.03.2017) – Çok Net!

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir