EDGE Sport İzle (Turkcell TV+)

edge sport

EDGE Sport adında bir kanal var. Türkiye ile yeni tanıştı diyebiliriz. EDGE Sport kanalı diğer spor kanallarının aksine eksik kalmış kulvarlarda yayın yapan bir spor kanalı. Bu spor kanalının yayın yaptığı spor türleri; kaykay, motoscross, BMX, dağ bisikleti, sörf, kayak vb. spor dallarında yayınlar yapıyor.

EDGE Sport kanalı şimdiye kadar Türkiye’den izlenilebilir değildi. Ancak artık Turkcell TV+ (Turkcell TV Plus) kanalları arasına katıldı. Böylece webden, cepten, tabletten bu kanalı rahat bir şekilde izlemek mümkün olacak. EDGE Sport frekansı ise Türksat‘a gelse bile muhtemelen şifresiz olmayacak. Yani çok büyük ihtimalle her zaman ücretli şekilde platformlardan izlenebilecek.

Turkcell, EDGE Sport kanalı sadece Turkcell TV+ kutu cihazlarında olduğunu belirtiyor. Ancak aşağıdaki sayfada Full Cep paketinde dahil görünüyor. Biz ayrıca net paketi + ek spor paketi ile de olabileceğini düşünüyoruz. Aşağıdaki şekilde denerseniz lütfen kendi sorumluluğunuzda olduğunu bilin. Bu konuda sorumluluğu reddederiz.

Aşağıdaki sayfada Full Cep paketinde EDGE Sport mevcut görünüyor.

http://portal42.turkcelltvplus.com.tr:33200/EPG/jsp/webtv/#/turkcell/packages

EDGE Sport tv kanalını Turkcell TV+ ile en uygun şekilde şöyle izleyebilirsiniz.

NET Paketi (2,90 TL) + Ek Spor Paketi (5,00 TL) alarak 7,90 TL‘ye izleyebilirsiniz. (Kesin değil)

Ancak EDGE Sportla birlikte Premier Lig, belgesel kanalları vb. birçok kanalı daha izlemek için ise 15,00 TL‘ye “Full Cep” paketini alabilirsiniz. (Kesin Değil)

EDGE Sport, Turkcell TV+ 80. kanalda.

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir