Anderlecht – Manchester United Maçı Canlı İzle (13.04.2017)

anderlecht vs manchester united canlı izle

Avrupa Ligi’nde Belçika’yı temsil eden Anderlecht, çeyrek finalde İngiliz devi Manchester United ile karşılaşıyor. Anderlecht, APOEL Nicosia takımını yenerek; Manchester ise Rostov takımını yenerek çeyrek finale yükselmişti.Manchester United her ne kadar Avrupa Ligi’ne burun bükse de artık bu saatten sonra şampiyon olmak için daha arzulu oynayacaktır. Manchester United’ta Rooney ve Juan Mata yokken İbrahimoviç’e güveneceklerdir. Anderlecht’in ise golcü oyuncusu Lukasz Teodorczyk yedek olarak bulunacak.

Anderlecht – Manchester United maçı canlı izlemek için 13 Nisan 2017, perşembe günü, Türkiye saatiyle 22:05‘te canlı yayın için hazır olun.

Anderlecht – Manhester United maçını canlı izlemek için şifresiz yayın yapan kanallar aşağıdadır.

  • BNT 1
  • Rah-e Farda
  • Varzish Sport

Rah-e Farda Türksat’ta mevcut ama maç sırasında Türksat’ta maçı değil başka görüntü yayınlıyor. BNT 1 ise bulgaristan kanalı ve bizim için izlenmesi en uygun kanal o. BNT 1 45 derece doğu uydusu olan Intelsat 12’de bulunduğundan Azerspace 1 uydusunu izleyebilenler muhtemelen bu kanalı da yakalayabileceklerdir.

ŞİFRESİZ: BNT 1 (Bulgaristan) — Intelsat 12 — 11593 V 30000 — FEC:3/4

Intelsat 12 uydusu 45.0°E konumunda. Yani 45 derece doğuda. Yani Türksat uydusunun 3 derece daha doğusunda. Bu yüzden bu kanal üzerinden izlemek için çanağı 3 derece daha doğuya çevirmelisiniz. Arada 3 derecelik fark olduğu için çanak çevirmeden ikinci bir lnb ile hem Türksat’ı hem Intelsat 12’yi aynı anda izleme şansı da var. Hatta Azerspace (46°) uydusuna dönük çanağınız varsa belki herhangi bir işlem yapmadan sadece frekansı tarayarak bu kanalı bulabilirsiniz. Yorumlar sizden.

Ayrıca  BNT 1 resmi mobil uygulamalarını aşağıdan indirerek izleyebilirsiniz.
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crystalreality.bgcntv
iOS: https://itunes.apple.com/tr/app/bgcn-tv/id492023591?l=tr&amp

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir