Barcelona – Juventus Maçı Canlı İzle (19.04.2017)

barcelona vs juventus

Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde gerçekten inanılmaz diyebileceğimiz iş başardı. Önceki turda PSG’yi ilk maç 4-0 yenilgi ile evinde karşılarken 6-1’lik muhteşem galibiyet ile çeyrek finali gördü. Barcelona, Juventus deplasmanında da benzer şekilde 3-0 yenildi ve şimdi 19.04.2017’de yine kendi evinde 2. maçı oynayacak. Bakalım bu sefer turu alacak mı Barselona?.. Yalnız Juventus’un defansı gerçekten efsane bir defans. Çünkü Juventus İtalya Ligi’nde evinde 32 maçta 20 gol yemiş iken Barcelona aynı maç sayısında 30 gol yemiş. Aynı şekilde Şampiyonlar Ligi gruplarında da Juventus 2 gol yemiş ama Barcelona 4 gol yemiş. Gerçekten Juventus’a yemeden 3 gol atabilmek veya yiyip 5 gol atabilmek mucize gibi olur.

Barcelona – Juventus maçı canlı izlemek için 19 Nisan 2017, Türkiye saatiyle 21:45‘te hazır olun.

Barcelona – Juventus maçını canlı izlemek için şifresiz yayın yapana kanalları araştırdık ve listeledik.

  • 1TV Georgia
  • Az TV
  • İrib TV3
  • Varzish Sport

1TV Georgia, Türksat uydusunda bulunan bir kanal, ancak biss şifreli. Biss şifresini bulup girdiğiniz takdirde maçı canlı olarak uydudan izlemeniz mümkün olabilir.

Önemli NOT: Son alınan bilgileri göre 1TV Georgia kanalı Türksat uydusundan çıktı veya çıkmaya zorlandı. Çünkü ülkemizde Şampiyonlar Ligi maçları = para olduğundan yayıncı şirket maddi zarar görmüş olabilir.

1 Yorum

  1. admin (Konu Yazarı)

    Barcelona alır ama bu sefer turu muru geçemez. Belki maçı bile alamaz, değil mi?

    Cevapla

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir