Bonus Kart İnternetten Alışverişe Açma (17 Ağustos 2017)

garanti

17 Ağustos 2017 tarihi itibariyle onay verilmeyen kredi kartları ve banka kartları internetten alışveriş için pasif konuma geçecek. Yani, eğer internetten alışveriş için kullanmayacağınız kart varsa onay vermediğiniz takdirde hiçbir şekilde internet alışverişlerinde kullanılamayacak. Onay verdiğiniz kartlar ise eski şekilde kullanıma devam edecek.

Bu düzenlemenin en büyük sebebi hemen hemen her kartın kullanıma açılmasıyla internet için alışverişlerde de geçerli oluşudur. Bazı dolandırıcılar internet alışverişine ilgi duymayan ve savunması bu konuda zayıf olan kullanıcıların kartları ile alışveriş yapıyorlardı. Bunun önüne geçilmiş olacak.

Garanti Bankası kartlarınız ile İnternette harcama yapmaya devam edebilmek için 17 Ağustos 2017 tarihine kadar aşağıdaki kanallardan talimat verebilirsiniz;

  • 444 0 333 Alo Garanti
  • Garanti Bankası Şubeleri
  • Garanti Cep ve Garanti İnternet (Size özel ürün ve tekliflerin görüntülendiği ana sayfadaki alandan onayınızı verebilirsiniz.)
  • BonusFlaş (Daha Fazlası > Ayarlar > Kart ayarları > Internet Üzerinden Alışveriş)

Ek kartlarınız ve banka kartlarınız da dahil olmak üzere tüm Garanti Bankası kartlarınız için TERCIH yazıp 3340’a gönderebilirsiniz.
Tek bir kredi kartınız için onay vermek isterseniz ONAY yazıp kart son 6 haneyi 3340‘a gönderebilirsiniz.
Tek bir Paracard’ınız için onay vermek isterseniz AÇIK yazıp kart son 6 haneyi 3340’a gönderebilirsiniz.

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir