AVEA – 3 Ay Denemesi Bedava! (2 Ocak 2014 Sonrası Abonelere)

Güncelleme: 9 Ocak 2014 20:52

Avea’ya 2 Ocak 2014 tarihinden itibaren katılan müşterileri için güzel bir kampanya var. Bu kampanyadan 3 ay boyunca bedava yaralanılabilecek. Taahhüt yok. Sadece bir SMS katılım için yeterli olacak.

Katılım için: DENEME yazıp 5555‘e göndermeniz yeterli.

Konuşma:

  • Her Yöne: 50 dk
  • Avea’lılarla: 500 dk

Mesajlaşma:

  • Avea’lılarla: 500 SMS

İnternet:

  • 500 MB

İlk 3 aydan sonra aylık 15 TL‘dir.

Kalan Kullanım Sorgulama: Tarife kapsamında kalan dakikalar için SES, kalan SMS hakları için SMS ve cepten internet hakkı için INTERNET yazıp 5555’e SMS gönderilerek öğrenebilirsiniz. Bu servis dakika ve SMSler için 6 saat, internet için 12 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir.
Fatura döneminizde kaçıncı kademede bulunduğunuzu KAC KADEME yazıp 5555’e göndererek öğrenebilirsiniz.
Internet, dakika ve SMS kullanım haklarınızın her biri için %80’i ve %100’ü kullanıldığında sistemden SMS ile otomatik olarak bilgilendirme yapılmaktadır.
Tarifenizden kalan tüm haklarınızı hattınızdan 9333’ü ücretsiz arayarak da öğrenebilirsiniz.

Ücretlendirme Tablosu

* Tarife kapsamında verilen dakika faydası sona erdiğinde kayıt olunmasına gerek olmadan otomatik olarak her yöne 100 dakika tanımlanacaktır. Tarifenin içerisindeki şebeke içi 500 SMS faydası tükendiğinde ya da yurt içi her yöne SMS gönderimi yapıldığında kayıt olunmasına gerek olmadan otomatik olarak her yöne 100 SMS tanımlanacaktır. Aynı şekilde tarifenin içerisindeki 500 MB internet faydası sona erdiğinde de kayıt olunmasına gerek olmadan otomatik olarak 100 MB tanımlanacaktır. Kademe ücretlerinin her biri dakika, SMS ve internet için ayrı ayrı KDV-ÖİV dahil 3 TL olacaktır.

02.01.2014 tarihi ve sonrası Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL tarife kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Bilgiler ve Şartlar: Avea, son 5 yılda şebeke kapasitesini 16.5 kat, münhasır bayi sayısını 1.3 kat, Müşteri Hizmetleri temsilcisi sayısını 3.3 kat artırmıştır. Şebeke kapasitesi Verici Sayısı x Spectrum olarak hesaplanmıştır. Tarifenin aylık ücreti ilk 3 fatura dönemi abonelik vergileri hariç 0 TL, sonrasında 15 TL’dir. Tarife kapsamındaki her yöne 50dk, Avealılarla 500dk, Avealılarla 500 SMS ve 500 MB internet dışındaki kullanımlarda kayıt olunmasına gerek olmadan her yöne 100 dakika, her yöne 100 SMS, 100 MB cepten internetten ilgili fayda otomatik tanımlanacaktır. Tarife dışındaki kullanımlar için kademe ücretleri dakika, SMS ve internet için ayrı ayrı KDV-ÖİV dahil 3’er TL’dir. 2 Ocak 2014 ve sonrası Kontrolü S.E.Ç. tarifeleri, Kamu Mini, Kamu Midi, Kamu Maksi, Kamu Mega, Avea’ya Hoşgeldin Tarifesi, Bimcell, PTTcell, POcell tarifeleri dışında diğer tarifelere gelen ve 90 gün içerisinde DENEME yazıp 5555’e gönderen müşteriler tarifelerine ek Avealılarla 500 dk, Avelalılarla 500 SMS ve 500 MB internetten 3 fatura dönemince ücretsiz, sonrasında aylık 10 TL’ye yararlanabilirler. Tüm fiyatlara KDV, ÖİV dahildir. Detaylar avea.com.tr’de.

Ayrıntılı Bilgi: http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/AveayaHosgeldinTarifesiYeni

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir