Vodafone Freezone 500dk+5000SMS+2.5GB+Spotify = 29.90TL

Vodafone’dan faturasız Freezone kullanıcılarına bazı şartlar ile bol miktarlar veriliyor. Kampanya için şartlara göz atalım.

  • Numarasını Vodafone’a taşıyanlar ve yeni hat alan Faturasız aboneler için geçerlidir.
  • 25 yaş ve altında olmak gerekir (Freezone için).
  • Esnek Tarife, Esnek 2 GB, Esnek Süper, Mega Üçlü veya Yeni Esnek Tarifelere abone olan bireysel müsteriler için geçerlidir.

Kampanya özelliklerine göz atalım:

Kampanya AdıSpotify Premium’lu Esnek Tarife

Konuşma: Her yöne 500 dakika konuşma

Mesajlaşma: Her yöne 5000 SMS

İnternet: Toplam 2.5 GB internet

Ek Özellikler: Aylık Spotify Premium üyeliği

Ücret: Toplam 29.90 TL (Abonenin tarifesinin, Esnek Spotify Paketi’ne kayıttan sonraki ilk yenilenmesinde önce tarife ücreti 25 TL ve ek olarak bakiye mevcut ise paket ücreti 4,90 TL çekilecektir. Esnek Spotify Paketi kapsamındaki aylık 500 MB ve piyasa fiyatı 9,90 TL degerinde 1 aylık Spotify Premium aboneligi iptal edilmedigi sürece tarife içeriginin yenilenmesiyle birlikte düzenli ve aylık olarak yenilenecektir.)

Kayıt olmak içinESNEK SPOTIFY yazıp 7000‘e SMS göndermelisiniz.

Kalan sorgulamaOZET yazip 7000‘e gönderebilirsiniz.

Ayrıca;

Esnek Spotify Paketi aynı dönemde 1 defa alınabilir. Paket 30 gün geçerlidir. 30 gün sonunda yeterli bakiye mevcutsa tarife yenilenince Esnek Spotify opsiyonu da otomatik yenilenir. Kullanılmayan bakiye devretmez. Paketten çıkıslar dönem sonu itibariyle gerçeklesir. Abone dönem sonuna kadar haklarını kullanabilir. Kayıt esnasında bireysel ön ödemeli aboneler, aktif olmalı, kampanya kayıt kanallarından biriyle katılım yapmalı, Vodafone Telekomünikasyon A.S. gri/kara listelerinde olmamalıdır. Kampanya sadece yurtiçi internet kullanımı içerir. Esnek Spotify Paketi asımında tarife sartları ve ücretleri geçerlidir. Aboneler kampanyaya katıldıktan sonra kayıt iptali, sebeke içi ve sebekeler arası geçis (numara tasıma, ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçis dahil) veya devir, dondurma islemi yaparsa haklarını kaybeder. Haklar devredilemez. Kampanyadan kazanılan dakikalar, 60 sn’lik atıs periyodu ve internet KB üzerinden ücretlendirilir. FCT içinde kullanımına ve konferans çagrıya izin verilmez. Kullanımı tespit edilen abonelerin hattı için tek taraflı kısıtlanma hakkı bakidir. Vodafone, kampanya sartlarında degisiklik yapma ve gerekli gördügü zaman BTK’ya yasal kurallar çerçevesinde bildirerek kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

Ayrıntılar: http://www.vodafonefreezone.com/spotify-premiumlu-esnek-tarifeler-faturasiz

1 Yorum

  1. Katre

    Nasıl iptal edebilirim?

    Cevapla

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir