Paracard ile Amazon’dan Alışveriş Mümkün mü?

paracard-amazon

Garanti Paracard ile Amazon’dan alışveriş mümkün mü? Bu sorunun yanıtını bir yerlerde bulamadıysanız biz net cevabını veriyoruz.

Amazon.com veya amazon.de veya diğer sitelerinden alışveriş yaparken ödeme olarak Garanti Paracard bilgilerini yazdıysanız sizin sipariş işleme girerken çok büyük ihtimalle “Ödeme reddedildi.” hatasıyla karşılaşacaksınız. Neden mi? Çünkü Garanti Bankası 3D güvenliği olmadan internet alışverişine izin vermiyor. Bu nedenle hata aldıysanız farklı bir kart deneyin.

Eğer Paracard kullanıyorsanız Garanti Bankası’nda banka hesabınız da vardır. O halde başvurular kısmından ücretsiz olarak sanal kart oluşturabilirsiniz. Paracard Web olarak adlandırılan bu kart ile 3D var veya yok alışveriş yapabilirsiniz. Hatta kartınızın limitini siz belirleyerek alışveriş haricinde izinsiz para çekimini önleyebilirsiniz. Yalnız Amazon’un sipariş işleme alınana kadar para çekmediğini belirtelim. bu nedenle alışverişten sonra gerekn miktar parayı sanal kartınıza aktarmak doğru olacaktır.

Kısacası Paracard ile Amazon alışverişi mümkün değil.

Paracard Web (Sanal Kart) ile Amazon alışverişi mümkün.

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir