7 Ocak 2017 – Tatil Olan Üniversiteler

kar

Güncelleme (7 Ocak 2017 – 03:44): Şu ana kadar tespit edilen üniversiteler aşağıda eklendi.

Hangi üniversiteler tatil? Hangi üniversiteler kar tatili alıyor?

7 Ocak 2017 için özellikle İstanbul başta olmak üzere bazı Marmara bölgesi illerimizde beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edilen üniversiteleri aşağıda listeliyoruz.

Sayfa devamlı güncellenecektir. Eğer katil tatili bilgisi eksik/atlanılan üniversite varsa siz de yorum olarak yazabilirsiniz.

BİLGİ: Bu sayfayı paylaşmak isterseniz lütfen kaynak olarak gösteriniz.


İTÜ tatil mi?

Tatil

Olumsuz hava şartlarından dolayı 7-8 Ocak tarihlerinde yapılacak yarıyıl sonu sınavları ileri bir tarihe ertelenmiştir. İTÜ Rektörlüğü

https://twitter.com/itu1773

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tatil mi?

Dikkat!

Bazı bölgelerdeki kar yağışı nedeniyle 07 Ocak 2017 Cumartesi günü 1. oturumda yapılacak sınavlarımızın başlangıç saati 1 saat ileri alınmıştır.

Sınavlarımız 10:30’da başlayacaktır.

http://auzef.istanbul.edu.tr/sinav-saati-degisikligi.html

Bandırma Üniversitesi tatil mi?

Kısmi Tatil

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 7 Ocak 2017 Cumartesi günü yapılması gereken sınavlar hava muhalefeti nedeniyle 16 Ocak 2017 Pazartesi gününe ertelenmiştir.

http://bandirma.edu.tr/

Kocaeli Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Olumsuz hava koşulları nedeniyle 7 Ocak 2017 Cumartesi ve 8 Ocak 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yarıyıl sonu sınavları, 12 Ocak 2017 Perşembe ve 13 Ocak 2017 Cuma günleri yapılmak üzere ertelenmiştir. 7 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sınavlar ilan edilen saat ve dersliklerde olmak üzere 12 Ocak Perşembe, 8 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan sınavlar ilan edilen saat ve dersliklerde olmak üzere 13 Ocak Cuma günü yapılacaktır. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

http://www.kocaeli.edu.tr/duyurular.php

Işık Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Olumsuz hava koşulları nedeni ile 7-8 Ocak 2017 Cumartesi – Pazar günleri yapılacak yıl sonu sınavları ertelenmiştir. Ertelenen sınavların yeni tarihleri web sayfamızda ilan edilecektir.

https://twitter.com/FMVIsikUniv

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Yoğun kar yağışı ve öğretim üyelerimizin görüşleri doğrultusunda 7 Ocak Cumartesi günü üniversitemizdeki tüm ders ve sınavlar ertelenmiştir.

https://twitter.com/izuniversite

Maltepe Üniversitesi tatil mi?

???

UZAKTAN EĞİTİM LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

Değerli Öğrencimiz
Hava muhalefeti nedeniyle 07-08 Ocak 2017 tarihlerinde Üniversitemizde yapılacak olan sınavlara giremeyen öğrencilerimiz mazeretlerini belgelemek koşuluyla mazeret sınavlarına alınacaktır.
Saygılarımızla,
Rektörlük

http://www.maltepe.edu.tr/tr/mazeret-sinavi

Beykent Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Olumsuz hava koşulları nedeniyle ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitimine 7 Ocak Cumartesi günü 1 gün süreyle ara verilmiştir. Öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize duyurulur.

https://twitter.com/BeykentUnv

İstanbul Kültür Üniversitesi tatil mi?

Tatil

7 Ocak 2017 Cumartesi (yarın) yapılması planlanan sınavlar, hava muhalefeti nedeniyle, sınav yeri ve saati aynı olmak üzere, 9 Ocak 2017 Pazartesi gününe ertelenmiştir.

https://twitter.com/ikuedu

Nişantaşı Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Kötü hava koşulları nedeniyle 7 Ocak 2017 Cumartesi günü tüm kampüslerimizde düzenlenecek sınav ve dersler iptal edilmiştir. Tüm öğrencilerin dikkatine.

https://twitter.com/NisantasiEdu

Üsküdar Üniversitesi tatil mi?

Kısmi Tatil

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 7 Ocak Cumartesi günü yapılması planlanan Yüksek Lisans sınavları iptal edilmiştir.

https://twitter.com/uskudaruni

İstanbul Aydın Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Kötü hava koşulları nedeniyle yarın 07.01.2017 cumartesi günü sınavlar, 14.01.2017 cumartesi gününe ertelenmiştir.

https://twitter.com/iaukampus

Galatasaray Üniversitesi tatil mi?

Kısmi Tatil

7 Ocak 2017 tarihinde yapılacak Sosyal Bilimler Enstitüsü final sınavları, olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

https://twitter.com/Galatasaray_Uni

Özyeğin Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, 7 Ocak 2017 Cumartesi ve 8 Ocak 2017 Pazar düzenlenecek olan dönem sonu sınavları ertelenmiştir.

https://twitter.com/ozyeginuni

Doğuş Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Yarın 07.01.2017 Cumartesi günü yapılacak olan sınavlar ertelenmiş olup, sınav tarihleri ilgili Fakülteler tarafından belirlenecektir.

https://twitter.com/DogusUniv

İstanbul Ticaret Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Olumsuz hava şartları nedeniyle 7-8 Ocak tarihinde gerçekleşmesi planlanan tüm sınav ve eğitimler ileri bir tarihe ertelenmiştir. Belirtilen tarihlerde kütüphane ulaşım sağlayabilecek öğrenciler için açık olacaktır.

https://twitter.com/ticaretedutr

Kemerburgaz Üniversitesi tatil mi?

Tatil

07.01.2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan sınavlar olumsuz hava koşulları nedeniyle 09.01.2017 tarihine ertelenmiştir.

https://twitter.com/KemerburgazUni

Bilgi Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Muhtemel kötü hava koşulları nedeniyle, 7 Ocak 2017 Cumartesi günü Üniversitemizin kampüs ve ofisleri kapalı olacaktır. Yapılması planlanan tüm lisans, önlisans, lisansüstü sınavları (Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programları hariç) ve jüri sunumları iptal edilmiştir. Shuttle servisleri hizmet vermeyecektir.
Cumartesi günkü sınavların yeni tarih/saatleri hakkında bilgilendirme 9 Ocak 2017 Pazartesi günü Rektörlük tarafından yapılacaktır. 8 Ocak 2017 Pazar günü ise, Üniversitemiz kampüs ve ofisleri açık olacak ve daha önceden duyurulan sınavlar yapılacaktır.

http://www.bilgi.edu.tr/tr/haberler-ve-etkinlikler/haber/6855/kar-tatili-duyurusu/

Acıbadem Üniversitesi tatil mi?

Kısmi tatil

Kötü hava koşulları nedeniyle 7-8 Ocak tarihlerinde yapılacak yüksek lisans final sınavları ileri bir tarihte yapılmak üzere ertelenmiştir.

https://twitter.com/acibademuniv

Bahçeşehir Üniversitesi tatil mi?

Tatil

Bahçeşehir Üniversitesi’nin tüm birimlerindeki 07.01.2017 Cumartesi ve 08.01.2017 Pazar günü yapılacak final sınavları ertelenmiştir. Ertelenen 7 Ocak Cumartesi günü sınavları yine aynı saat ve salonlarda 16 Ocak Pazartesi günü yapılacaktır. Ve yine ertelenen 8 Ocak Pazar günü sınavları yine aynı saat ve salonlarda 17.01.2017 Salı günü yapılacaktır.

https://twitter.com/Bahcesehir

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir