Paracard İnternet Alışverişi Açma (17 Ağustos 2017)

garanti

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun 27/10/2016 tarihinde Banka ve Kredi Kartı yasası düzenlemeleri kapsamında yayımladığı yazısına istinaden, bireysel kredi kartları ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve banka kartları ile 17 Ağustos 2017 tarihinden sonra internetten harcama yapabilmek için onay verilmesi gerekmektedir.

Garanti Bankası kartlarınız ile İnternette harcama yapmaya devam edebilmek için 17 Ağustos 2017 tarihine kadar aşağıdaki kanallardan talimat verebilirsiniz;

  • 444 0 333 Alo Garanti
  • Garanti Bankası Şubeleri
  • Garanti Cep ve Garanti İnternet (Size özel ürün ve tekliflerin görüntülendiği ana sayfadaki alandan onayınızı verebilirsiniz.)
  • BonusFlaş (Daha Fazlası > Ayarlar > Kart ayarları > Internet Üzerinden Alışveriş)

Ek kartlarınız ve banka kartlarınız da dahil olmak üzere tüm Garanti Bankası kartlarınız için TERCIH yazıp 3340’a gönderebilirsiniz.
Tek bir kredi kartınız için onay vermek isterseniz ONAY yazıp kart son 6 haneyi 3340‘a gönderebilirsiniz.
Tek bir Paracard’ınız için onay vermek isterseniz AÇIK yazıp kart son 6 haneyi 3340’a gönderebilirsiniz.

17 Ağustos’a kadar onay vermemeniz durumunda internet harcamalarına kapatılan kartlarınızı kullanıma açmak için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

  • Garanti Cep: Ana Sayfa > Hesap ve Kart > Kartlar > İlgili Kart > İnternet Üzerinden Alışveriş
  • Garanti İnternet: Ana Sayfa > Kart > Kredi/Banka Kartı > İlgili Kart > Kart Bilgileri > Güvenlik Bilgileri > İnternetten Alışveriş

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir