Turkcell’de Kıbrıs ve Yurt Dışı Tarifesi (65 Kr/dk)

Turkcell ile Kıbrıs’ı aramanız dakikası 65 kuruş. Bunun için önce kayıt olmanız, sonra hattınıza 20 TL yüklemeniz gerekiyor. Bakiyenizden 20 TL düşmeyecek.

İşte Turkcell’in yolladığı o mesaj:

“Siz de dakikasi sadece 65 kurusa KIBRIS i arayabilirsiniz! Kibris taki cep ve sabit hatlari yurticini arar gibi aramak icin TEK FIYAT yazip 2222ye gondermeniz, kayit mesaji sonrasi 20TL yuklemeniz yeterli.”

Ayrıca bu işlem ile aşağıdaki ülkeler hariç diğer ülkeleri de aynı ücretlendirme ile arayabilirsiniz.

“Bahamalar, Botsvana, Brunei, Cezayir, Cibuti, Çad, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Ekvator Ginesi, Etiyopya, Falkland Adaları, Fas, Fildişi Sahili, Fransız Polinezyası, Gabon, Gambiya, Gine, Grenada, Grönland, Guadeloupe, Jamaika, Kongo Cumhuriyeti, Kuzey Kore, Küba, Libya, Lihtenştayn, Maldivler, Mayotte, Monako, Mozambik, Myanmar, Nepal, Nikaragua, Orta Afrika Cumhuriyeti, Papua Yeni Gine, Saint Kitts ve Nevis, Samoa, San Marino, Senegal, Seyşeller, Sierra Leone, Somali, Şili, Togo, Tonga, Tunus, Umman, Vanuatu, Virjin Adaları, Yeni Kaledonya, Yeşil Burun Adaları, Zimbabve”

Ufak bir detay daha: ‘Yurt dışı Özel Servis Numaraları’na doğru yapılan aramalar kampanya kapsamı dışındadır.

Ayrıntılı Bilgi: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/yurtdisiniaramahazirkart/yurtdisi-tek-fiyat.aspx

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir