Avea Her Yöne 500 dk + 5000 SMS, 2GB İnternet 23 TL (25 Yaş ve Altı Avea’lılara)

Güncelleme: Bu paket hem Avea’lılar için hem de numarasını taşıyanlar için geçerli.

Avea’nın 25 yaş ve altındaki genç kullanıcılara sunduğu tarifedir. Kayıt olurken kullanılan TC kimlik no 25 yaş ve altı olmalıdır.

Ücretlendirme:

  • Avea’lı faturalı veya faturasız hatlar için 25 TL
  • Numarasını son 30 günde Avea’ya taşıyanlar için 23 TL

Faturalı veya faturasız hatlar bu tarifeden yararlanabilir.

  • Her yöne 500 dakika
  • Her yöne 5000 SMS
  • 2 GB cepten internet

kullanma hakkınız olacak.

Kayıt olmak için:

Avea’lı faturasızlar için: SUPER FIRSAT TC KIMLIK NO yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Avea’lı faturalılar için: YENIYIL yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Önemli şartlar:

Faturasız:

– Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla Avea’nın faturasız tarifelerine gelip Süper Fırsat Paketi’ne kaydolduysan paketten ayda 23 TL’ye yararlanabilirsin.
– Hali hazırda Avea’nın faturasız tarifelerindeysen ve Süper Fırsat Paketi’ne kaydolduysan ayda 25 TL’ye yararlanabilirsin.
– Avea’nın herhangi bir faturasız tarifesinde olmanız gereklidir (BİMcell, POCELL, Pttcell, Avea Çalışan, Avea Çalışan Aile, Standart, Mobil Ofis, Katlayan, Bayi tarifeleri hariç).

Faturalı:

– 24.12.2013 tarihi itibarıyla Faturalı S.E.Ç. Full Artı Full 500 tarifesine numara taşıma, yeni hat tesisi, Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olup, kampanyadan yararlandıysan 12 ay boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalma söz verdiysen; aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 23 TL, sonrasında 28 TL’dir. 12 ay boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalma sözü vermediysen; aylık ücret her fatura dönemi için 28 TL’dir.

– 24.12.2013 tarihi itibarıyla Faturalı S.E.Ç. Full Artı Full 500 tarifesine Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yapıp ya da hali hazırda bu tarife bulunup, kampanyadan yararlanan ilk 60.000 müşteri arasındaysan 12 ay boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalma söz verdiysen; aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 23 TL, sonrasında 33 TL’dir. 12 ay boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalma sözü vermediysen; aylık ücret her fatura dönemi için 33 TL’dir.
– Faturalı S.E.Ç. Full Artı Full 500 tarifesine kayıtlı olmanız gereklidir. 12 ay boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalma sözü vermek için tarifeye kayıt tarihinden itibaren ilk 60 gün içerisinde SOZ yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndermeniz gereklidir.

Ayrıntılar: http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/woops-firsata-bak/

Avea’nın yolladığı o mesajı aynen size aktarıyoruz:

2GB cepten internet, ustelik HER YONE 500 dakika ve HER YONE 5000 SMS ile birlikte AVEA’da sadece 23 TL! 25 yas ve alti gencler; hemen Avea’ya gelin, ister faturali, ister faturasiz hattinizla bu inanilmaz firsattan hemen yararlanmaya baslayin!

1 Yorum

  1. umut gülen

    öbür ay yenilenir mi yenilenmez mi

    Cevapla

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir