Aytek (Şahan Gökbakar) ve Netta – TTNET Reklamı

Yeni TTNET reklamı. Hayatı bilgisayar olan bir gencin hayatına başka bir şey sokamaması. Bilgisayardan anlamayan bir sevgiliye yer yok! Aslında yer yok değil, ama ilgi görme şansı yok.

Belli bir erkek kesimin hastalığıdır bilgisayar. Bu reklamda TTNET bunu güzel bir şekilde göstermiş. I Tech adlı arkadaş sanal dünya ile gerçek dünyayı karıştıracak kadar bilgisayar düşkünü. Sevgilisi ondan ilgi bekliyor, ama o bilgisayar dışı bir konuyla ilgilenmiyor ya da her konuyu bilgisayar ve internetle ilgili konuma getiriyor. Sevgilisi bu durumdan rahatsız ama aslında kendisi de bu konudan rahatsız. Mecbur ayrlılıyorlar ve I Tech yeni sevgili arayışlarına giriyor.

Sonunda aradığını buluyor. İşte I Tech’in mutluluğu böyle başlayacak. Hayatı internet olan genç TTNET sayesinde hayatı internet olan bir sevgili ediniyor. O sevgilinin adı ise Netta oluyor.

Birçok bilgisayar bağımlısı erkek için bu sahneler istenilen sahneler. En azından bir miktar bilgi sahibi olan bir arkadaşı olması o gencin dünyasında kıza hemen bir yer açması anlamına gelir.

1 Yorum

  1. halim şahin

    çok saçma bir reklam olmuş şahan şişman kadını görünce korkuyor.ama güzel netta şahanı görünce kormuyor!şahanla o şişman kadının arasında ne fark var ikisi aslında tam birbirine göre.ayrıca parmaklarına antrenman yaptırmakta garip zaten tek tuşla sonuca ulaşıyorsun.yani laf olsun torba dolsun misali…

    Cevapla

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir