Manchester City – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

manchester city vs monaco

Manchester City ile Monaco arasındaki Şampiyonlar Ligi 2. tur maçını izleyeceğiz. Manchester City kendi sahasında galibiyet hedefliyor. bu önemli maç 21 Şubat 2017, Salı, saat 22:45 (TSİ) başlıyor.

Peki Manchester Cİty – Monaco maçı hangi kanalda? Türksat uydusunda şifresiz veren kanal var mı? Bunları merak ediyorsanız açıklama aşağıda.

Bu maçı TRT yayınlamıyor. ancak şanslıyız ki diğer maçı TRT yayınlarken bu maçı da Türksat uydusunda bulunan 1 TV Georgia kanalı yayınlıyor. Böylece bu maçı da uydudan rahat bir şekilde izlemek mümkün.

BISS: 1 TV (Gürcistan) — Turksat 4A — 11472 H 23450 — FEC:5/6

1TV Georgia kanalı Türksat uydusunda bulunduğundan maçı NTV’de izler gibi çok rahat bir şekilde izleyebileceğiz. Yapmanız gereken kanal listenizde bu kanalı bulmak ve izlenebilirliğini kontrol etmek. BISS şifreli uydu alıcınız olmalı ve BISS şifresini girmiş olmanız gerekmektedir.

1 TV için BISS: 00 20 05 00 00 19 56 00
Provider: 001FFF
Index: 00

Gördüğünüz gibi maçı Türksat uydusunda 1TV Georgian kanalı veriyor. Maçı izlemek için BISS key girmediyseniz girmeyi unutmayın. SD kalitede de olsa uydu üzerinden canlı izlemek güzel olacak. Dil Türkçe olmasa da idare ederiz. :)

Maç 1 TV resmi internet yayını ile aşağıdan da izlenebilir.


Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir