Osmanlıspor – Olympiakos Maçı Hangi Kanalda Şifresiz?

osmanlispor vs olympiakos

Osmanlıspor ile Olympiakos takımı Avrupa Ligi mücadelesinin 2. maçında karşı karşıya geliyor. Maç Türkiye saatiyle 23 Şubat 2017, 19:00‘da başlıyor. İlk maçın 0-0 eşitlikle bitmesinin ardından bu maç çok daha kritik hale geldi. Osmanlıspor Avrupa’daki başarısını sürdürmek istiyor.
Osmanlıspor – Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar var mı diye sizin için araştırdık. Çünkü maçı TRT 1 yayınlamıyor. Dolayısıyla ücretsiz izlemek için başka kanalları araştırmak gerekiyor.

Osmanlıspor – Olympiakos maçı hangi kanalda?

BISS: İdman TV (Azerbaycan) — Azerspace 1 — 11175 H 27500 — FEC:5/6

Azerspace 1 uydusu 46.0°E konumunda. Yani 46 derece doğuda. Yani Türksat uydusunun 4 derece daha doğusunda. Bu yüzden bu kanal üzerinden izlemek için çanağı 4 derece daha doğuya çevirmelisiniz. Arada 4 derecelik fark olduğu için çanak çevirmeden ikinci bir lnb ile hem Türksat’ı hem Azerspace 1′i aynı anda izleme şansı da var. Bu konudaki ayrıntılar için internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz.

ŞİFRESİZ: Varzish Sport HD (Tacikistan) — Apstar 7 — 12548 H 3200 — FEC:5/6

HD izlemek isteyenler için bu seçenek var; ama Apstar 7 uydusu için çanağı 76.5 doğu yönüne çevirmelisiniz ve tavsiye edilen çanak çapı 75-90cm. Bu nedenle çanak motoru vb. kullananlar test edip yaşadığı şehir ve çanak çapı bilgisini yorum olarak yazarlarsa herkes için bilgilendirici olurlar.

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir